Automatisering bij Bakkerij Bekkers in Veghel

Alexander Bekkers:

“Begin jaren ‘90 zijn wij gestart met het automatiseren van onze bakkerij in Nijnsel met de software van Ingenieursburo Prompt. Wij hadden toen twee winkels. Nu, 30 jaar later, hebben we 16 winkels en zijn we inmiddels verhuist naar Veghel. Ingenieursburo Prompt heeft ons in al die jaren ondersteund bij het verder ontwikkelen van onze bakkerij. Van kassa’s, orderverwerking, webshops tot aan het aansturen van de productie, alles doen we met de producten van Ingenieursburo Prompt. Snelle service en goede bereikbaarheid. Een bedrijf dat weet hoe het in de bakkerij werkt en dat is prettig!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.