Winkel

Een moderne bakkerij kan niet zonder een professioneel en betrouwbaar kassasysteem. Een kassa die het afrekenproces vergemakkelijkt en tegelijkertijd voorkomt dat er fouten gemaakt worden. Een betrouwbaar kassasysteem kan ook helpen om administratief werk uit handen te nemen, bijvoorbeeld door automatisch rapporten te genereren en gegevens op te slaan die later kunnen worden gebruikt om de financiële prestaties van uw bakkerij te analyseren. Met ons kassasysteem kunt u tijd besparen en de efficiency van uw bakkerij verhogen.

Het kassasysteem is geschikt voor 1 tot 100 winkels. Per winkel kunnen er 10 kassasysteem aan elkaar gekoppeld worden. De medewerkers kunnen eenvoudig switchen tussen de kassa’s.

Kassa registratiesysteem

Wij leveren een compleet kassasysteem. Een modern touchscreenscherm op basis van Windows. Daarop wordt de randapparatuur aangesloten, zoals de PIN, Cash automaat, geldlade, barcode scanner, bonnenprinter en labelprinter en een tweede beeldscherm voor de klant. Hierop worden gekochte artikelen getoond met prijs en afbeelding. Op momenten van rust toont dit tweede scherm de aanbiedingen of interessant nieuws.

Montage

De kassa staat op een statief. Maar kan ook met VESA-steunen gemonteerd worden aan een paal muur of toonbank.

Verkoop

Elke medewerker meldt zich aan op de kassa en krijgt een persoonlijke pagina met artikelknoppen. Elke pagina is opgedeeld in zeven hoofdgroepen. Elke hoofdgroep is verdeeld in zeven subgroepen. Zo kunnen er 7 x 7 x 7 x7 = 2401 artikelen worden voorgeprogrammeerd. Daarbij kan er gezocht worden op naam of nummer. De lay-out van de pagina wordt centraal beheerd.

Bestellingverwerking

Naast het verwerken van de particuliere bestellingen kunnen ook de zakelijke bestellingen worden ingevoerd. Aan de hand van de prognose en met behulp van de uitverkooptijden en retours van de afgelopen week kan goed bepaald worden wat er morgen in de schappen moet liggen.

Bij de start van de dag kunnen de bonnen worden geprint van alle bestellingen. Op de bon staat duidelijk of de bestelling is betaald of niet. Voor bestellingen die niet betaald zijn wordt een barcode geprint. Afrekenen van bestellingen kan m.b.v. een barcode scanner. Deze scanner kan ook gebruikt worden voor het afrekenen van artikel met een barcode.

Webshopbestellingen worden automatisch periodiek ingelezen.

Informatie verlenen

Productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden en allergenen kunnen worden getoond aan de klant en worden geprint op de kassabon.

Wachtrijsysteem

Op drukke momenten kunnen de klanten een bonnetje printen met daarop hun nummertje in de rij. Het kassasysteem gaat automatisch over naar de volgende wachtende klant in de rij. Op een groot scherm wordt de volgende in de rij getoond met daarop de reclames.

Mailen

Medewerkers kunnen op de kassa alleen berichten sturen naar kantoor en andere filialen. De kassa maakt gebruik van standaard email. Externe klanten kunnen wel een bericht naar de kassa van de winkel sturen en de winkelmedewerker kan hier ook terugmailen. Om het gevaar van virussen te beperken wordt alleen de tekst van het bericht verwerkt en getoond.

Etiketten printen

De kassa kan etiketten afdrukken. De lay-out van de etiketten wordt centraal beheerd. Beschikbare gegevens voor afdrukken zijn: Waren wettelijke naam, ingrediënten, prijs, barcode, bewaar advies. THT, productiedatum, productiecode, logo, adresgegevens.

Personeelsplanning

In elke winkel kan een personeelsplanning op de kassa gemaakt worden. De medewerkers moeten zich op de kassa aanmelden. Deze tijden worden gebruikt voor de salarisadministratie.

Franchiseondernemers

Het kassasysteem is instelbaar als franchisesysteem. Alleen de orders worden naar het kantoor van de franchise aanbieder verstuurd. Financiële transacties blijven bij de franchisenemer.

Oplossingen voor in de winkel

Bent u benieuwd welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie? Wij adviseren u graag!

Onze winkel oplossingen in de praktijk

Bakkerij Verloop

Complete automatisering van het bakkerijproces bij Bakkerij Verloop Jozeph Verloop: “Bakkerij Verloop heeft Ingenieursburo Prompt gekozen als hun volledige ICT-leverancier. Dit is geen kleine stap, aangezien we al decennia samenwerken…

Bakkerij Bekkers in Veghel

Automatisering bij Bakkerij Bekkers in Veghel Alexander Bekkers: “Begin jaren ‘90 zijn wij gestart met het automatiseren van onze bakkerij in Nijnsel met de software van Ingenieursburo Prompt. Wij hadden…

Contact

Advies over de geschikte oplossing voor uw bedrijf? Neem contact met ons op.

Telefoon

0517-418878

Email

info@ingenieursburoprompt.nl