Complete automatisering van het bakkerijproces bij Bakkerij Verloop

Jozeph Verloop:

“Bakkerij Verloop heeft Ingenieursburo Prompt gekozen als hun volledige ICT-leverancier. Dit is geen kleine stap, aangezien we al decennia samenwerken en onze complete orderverwerking geautomatiseerd hebben. Onze kassa’s zijn ge├»ntegreerd in de orderverwerking FRIBAK, waardoor we geen omkijken meer hebben naar deze zaken. Ook de productie wordt nu aangestuurd door de technische modules van Ingenieursburo Prompt. Recentelijk hebben we ook alle zeven ovens ge├╝pgraded met hun besturing. Nu kan ik vanuit de recept-software ook de bakprogramma’s beheren en grafieken bekijken van het bakproces. Ook de klimaatbeheersing in ons pand en de temperatuurregistratie van de koeling worden aangestuurd door de modules van Prompt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.